Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2009 » Вересень » 30 » Весільна сукня: який стиль обрати?
13:17
Весільна сукня: який стиль обрати?
Серед розмаїття вибору весільних суконь, який пропонує новоспеченим нареченим сьогодні ринок можна і розгубитися. Кількість різних тканин, кольорів, аксесуарів просто вражає! Але найперше, що потрібно знати нареченій перед походом у весільний салон, - це який стиль сукні має бути. Бо саме він відіграє ключову роль у створенні весільного образу. Тут потрібно визначитися, якою ви себе бачите на своєму весіллі. Чого ви прагнете? Бажаєте бути романтичною, ніжною, чи може, хочете підкреслити свою сексуальність і чудову фігуру?  

На допомогу можуть прийти варіанти весільних суконь подані нижче. 

В індустрії моди з часом виробилося п'ять основних стилей весільних суконь. Це: русалка, шар, пряме, імперія і принцеса.

Нареченим, які мріють підкреслити свою сексуальність і акцентувати увагу на фігурі підійде стиль "русалка". Контури цієї сукні обтягують тіло від грудей аж до колін, а нижче розпускаються у вільну спідничку. Ця сукня вимагає повної впевненості у собі і не любить відчуття незручності. Тому вона підходить не кожному, навіть, якщо у вас  ідеальна фігура. У такій сукні дуже гарно видно контури спідньої білизни, тож треба звертати увагу на ту, яка буде пошита з тоненької тканини.

Наступний стиль добре нам усім знайомий, називається "шар". Ця сукня є найбільш традиційною, складається з обтягуючого топа і пишної спіднички. Ці дві частини можуть бути, як і суцільно зшиті, так і окремо. Завдяки пишній спідниці можна наважитись на довгий шлейф, вага якого буде частково перенесена на спідницю. Можна придумувати безліч варіантів: топ без бретельок, але з рукавичками, з тоненькими або товстими бретельками, різної довжини рукава.  Ця сукня підходить майже всім, але найкраще сховає недоліки, якщо у вас грушоподібна фігура, вона зможе вигідно підкреслити талію і сховати стегна.

Прямий силует, вигідно обтягує фігуру там, де це просто необхідно, як правило, дівчатам з ідеальною модельною фігурою нічого боятися вдягати її! Якщо у вас нечітко виражена талія, то додайте пасок - і все! Худорлявим дівчатам теж пасуватиме сукня, до того ж, завдяки своїй простоті, з нею легко гратися у виборі аксесуарів: намисто, рукавички, діадема, рукава тощо. Найкраще пасує, якщо весілля буде святукатися на природі, але й для ресторану теж підійде.

Стиль "імперія" характеризується високою талією під лінією грудей та вільною спідницею, яка спадає до ніг. Виріз у нього глибокий, V-подібний, а може бути і квадратний. Ця сукня найкраще буде личити дівчатам з не дуже великим бюстом.  Та, якщо у вас досить пишний бюст і ви мрієте саме про цей стиль, зверніть увагу на квадратний виріз, він скриє  пишноту. Сукня універсальна, до неї підходить будь-яка довжина рукава, та й аксесуари різні можна підібрати.Також пасує вагітним нареченим, допоможе сховати животик.

Cтиль "принцеса". Спідниця починається у нижній частині топа і плавно спускається донизу у формі трапеції, ніби подовжуючи невисокий зріст, завдяки довгій лінії  і, водночас, успішно приховуючи гладкість. Підходить майже всім нареченим, є досить універсальним: гарно буде виглядати і вишивка з бісеру, і різноманітні аксесуари. Крім того для пошиву сукні, може використовуватися досить широкий вибір тканини, в залежності від того образу, який хочете отримати. Для надання грайливості образу достатньо лише вкоротити довжину, залишивши силует.  Завдяки своєму універсальному покрою, підходить для будь-якого весілля.
Категорія: Весільні сукні та аксесуари | Переглядів: 6388 | Додав: Linda | Теги: стиль весільних суконь | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"