Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2010 » Грудень » 20 » Весільне взуття: яке саме обрати?
18:24
Весільне взуття: яке саме обрати?
Неперевершена весільна сукня, оригінальна зачіска, вдалий макіяж, стильні прикраси та чарівні туфельки, - все це результат багатогодинної праці і ходіння по крамничках та салонах, цілої купи перегорнутих журналів та сторінок в інтернеті. Щоб створити довершений образ нареченої, треба добре попрацювати над ним, і вибір взуття грає в цьому важливу роль. Яке ж обрати?

Для початку треба визначитись, чи буде воно на підборах, чи без. Висота теж має дуже важливе значення. Якщо ви привикли ходити на високих підборах, то в день весілля краще теж обрати щось подібне. Водночас для дівчат, які в повсякденному житті носять взуття на плоскій підошві, на весіллі підбори стануть випробуванням. Для таких дівчат існують балетки. Вони виглядають дуже чарівно та ніжно і зовсім не гірше, ніж підбори. На церемонію можна одягнути туфельки на підборах, а потім перезутися в балетки.

При виборі взуття також потрібно враховувати, де саме відбуватиметься ваше свято. Якщо воно планується на природі, то каблуки не дуже підійдуть.

Важливою також є довжина сукні. До короткої краще підійдуть туфельки на каблучку, для довгої – високий каблук не обов’язковий.

Щодо кольору весільних туфельок. Класичний образ – колір взуття та сукні однаковий. Не забувайте, що білий теж має різні відтінки. Але тепер багато наречених обирає кольорове та яскраве взуття до білої сукні. Звичайно, що вибраний колір має бути ще в букеті нареченої, можливо такого кольору буде стрічка чи квіти у волоссі, або щось інше. Зараз модним є обирати колір весілля і наречена може вибрати собі взуття такого самого кольору – оригінально та стильно.

Прислухайтеся до себе, чого вам більше хочеться і як буде найзручніше, та оберіть, яким буде ваше взуття відповідно до своїх відчуттів.

весільне взуттявесільне взуттявесільне взуттявесільне взуття

Категорія: Весільні сукні та аксесуари | Переглядів: 5093 | Додав: Admin | Теги: весільне взуття, свадебные туфли | Рейтинг: 4.0/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"