Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2009 » Вересень » 14 » Весільний феєрверк
20:24
Весільний феєрверк

Піротехнічні шоу влаштовували ще з часів Дмитра Донського. Цар Петро I ввів їх в обов'язковий палацовий етикет, навіть Стрілецький полк для цього створив. Один залп феєрверку на ті часи коштував 10 тисяч рублів (а корова - 3 рублі). 

Феєрверк - слово німецьке, означає «вогнедія». І сам по собі він є мистецтвом - за допомогою вогню «випалювати» в небі цілі біблійні та побутові сюжети: картини з палацами, водоспадами, фонтанами, вогняні піраміди, - не так то й просто. А придумали феєрверк у Стародавньому Китаї (як, до речі, і папір, чай, морозиво, парасольку, шовк, компас, сірники, паперові гроші, туалетний папір ...) - там для цієї справи і порох винайшли. Любов до феєрверків швидко поширилася по всій планеті. Заряди для феєрверку виготовляються на основі іскристих складів з додаванням фарбуючих солей.Феєрверк на весілля

В Україні піротехнічна індустрія набирає обертів, кращі інженери працюють для нас, щоб зробити феєрверки абсолютно безпечними, простими у використанні, і такими, які не потребують спеціальних дозволів для використання. Компанії, що обрали піротехніку своїм бізнесом, надають вироби, що мають український сертифікат якості як побутова піротехніка, а також кваліфікованого церемоніймейстера, який і встановить апаратуру, і підготує її запуск. Установки можуть бути наземними нерухомими, так звані римські свічки, «фонтани» або «вулкани». Вони фонтанують за рахунок високої швидкості іскристих газів. З них можна створити одноколірну або різнокольорову доріжку, збудувавши вертикально в один або декілька рядів, а можна - віялом, якщо розташувати їх під кутом ( таке розміщення дістало назву «подарунок тещі»). На висоті не менше 4-6 метрів над землею можна встановити «водоспад» (іскри в цьому випадку падають за рахунок сили тяжіння, не виштовхуються газами). Красиво виглядає написане в небі ім'я коханої, яке іскриться усіма барвами веселки (можна зробити за допомогою «контурної свічки»). ФеєрверкРізні «фігури» в небі - це вже рухомі феєрверки. Тут потрібні спеціальні складні конструкції, основа, до якої кріпляться «фонтани». У русі вони створюють ефектні видовища - «сонце», «парасольку».

Весільний феєрверкМісця для проведення феєрверку повинно бути багато. Спочатку запускають наземний салют. Потім середньовисотний - тобто висота розривів зарядів повинна бути до 50 метрів. Найбільш ефектним вважається висотний салют - висота вильоту зарядів із спеціальних пускових труб становить понад 50 метрів і може досягати 400! Не буде лишнім зауважити, що організацію заходів, які мають на меті висотний феєрверк, потрібно доручати професійним піротехнікам.

Скільки може коштувати красивий феєрверк, який запам'ятається в пам'яті ваших гостей надовго? Ціни скрізь різні. Дізнаватися потрібно в організаторів і продавців феєрверків. Звичайно ж, таке задоволення не з дешевих. Та все ж таки, варто спробувати!

Категорія: Організація свята | Переглядів: 5533 | Додав: LuckyRich | Теги: феєрверк, салют | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"