Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2010 » Квітень » 16 » Вибираємо весільного фотографа
19:13
Вибираємо весільного фотографа
Тепер уже ніхто не задумується: замовляти фотографа на весілля чи ні. Кожна пара скаже однозначне «так». Але ж фотографи бувають різні: за кваліфікацією, майстерністю, жанром, врешті-решт, кожен відрізняється своїм неповторним стилем і баченням, якою має бути весільна фотографія. Добрий знавець своєї справи коштує дорого, дуже дорого. Справжній спеціаліст тому такий дорогий, бо фотографувати вміє кожен, але вміння «спіймати момент» не кожному дано.

І з одного боку, можливо, не варто витрачати стільки грошей на світлини, а з іншого – на них будуть зафіксовані одні з найкращих хвилин вашого спільного життя. Зі своєю коханою половинкою ви розпочинаєте нову сторінку і найперші спільні миті будуть саме на цих фотографіях. Хіба вони цього не вартують?

Інша справа, що знайти фотографа, стиль і робота якого вам би припала до душі, не так вже й просто. Перед тим, як остаточно визначитися, обов’язково прогляньте його попередні роботи, обговоріть, що саме бажаєте побачити на світлинах і в якому оточенні. Не забудьте поцікавитись його досвідом роботи, в яких проектах він брав участь.

Сьогодні більшість фотографів мають свої сторінки в інтернеті. Дізнайтеся про свого майбутнього фотографа якомога більше, щоб після весілля не розчаруватися. Як і всюди, в цій галузі теж багато шахраїв, початківців-невдах, які видають себе за професіоналів.

Також корисно проглянути весільні форуми, де активно обговорюють імена фотографів та діляться враженнями. Повірте, результат того вартує. Молодята, батьки, родичі та друзі з часом забудуть смак і вишуканість страв, ігри, танці та інші цікаві речі, які були на весіллі, а фотографії і таємничі почуття щастя та кохання, збережені на них, залишаться.

Такі світлини – це мистецтво, це стиль, це неповторність. Як ними можна не милуватися?..
весільний фотографвесільна фотографія
Emeljanov Dmitry
Дмитрий Емельянов
Дмитрий ЕмельяновPhoto: Dmitry Emeljanov
Фото Дмитрия Емельянова
Фото Дмитрий Емельянов
Категорія: Організація свята | Переглядів: 2398 | Додав: Admin | Теги: весільне фото, фотографія, весільний фотограф | Рейтинг: 4.8/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"