Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2010 » Березень » 19 » Закон притягання від Хайді Клум і Сіла
17:19
Закон притягання від Хайді Клум і Сіла
Ця історія кохання з самого початку була подібною на казку. Вперше всесвітньо відома топ-модель Хайді Клум та британський співак Сіл зустрілися в Нью-Йорку. Хайді була на останніх місяцях вагітності і перебувала в депресії, - кілька тижнів тому від неї пішов чоловік та батько майбутньої дитини Флавіо Бріаторе.

Темношкірий атлет не залишав її ні на мить, веселив, як міг і, навіть, ходив з Хайді в магазини для вагітних. Чим одразу викликав до себе симпатію моделі.

Того дня, коли Хайді народжувала, співак зробив перерву у своєму турне і був весь час поряд з коханою. Новонароджену дівчинку він прийняв як рідну.

Освідчення та запропонування руки і серця було надзвичайно романтичним. Сіл зробив його високо в горах у невеличкій ескімоській хатинці, яка була спеціально споруджена з цієї нагоди. В середині чарівної льодової хатинки було багато запалених свічок, шампанське  і… ліжко, повністю засипане пелюстками троянд.  Перед тим, співак, нічого не кажучи коханій, запросив її просто покататися на гелікоптері, який привіз їх в гори. Як після такого не почуватися справжньою принцесою?..

Після цієї романтичної подорожі в Хайді красувався на пальчику перстень з діамантом в 10 каратів, який означав, що модель прийняла пропозицію руки та серця Сіла.

В 2005 розі закохані пройшли обряд вінчання. Хайді подарувала своєму чоловікові троє дітей: двох синів та донечку. Сіл до сих пір влаштовує для неї незвичайні сюрпризи та присвячує пісні про кохання. Вдячна за таку турботливість модель, в свою чергу, зробила приємне і для чоловіка, взявши його прізвище. Тепер вона Хайді Семюель.

Категорія: Історії кохання | Переглядів: 1984 | Додав: Admin | Теги: Хайді Клум | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"