Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2011 » Березень » 9 » Небесні ліхтарики
17:03
Небесні ліхтарики
Всі закохані, що планують весілля, мріють зробити його особливим, незабутнім святом. Щоб втілити в життя свої мрії існує безліч способів. Традиційним та майже невід’ємним на українському весіллі став феєрверк, вже не викликає подиву смачний шоколадний фонтан, користуються популярністю карвінг та льодові скульптури.

Диковинкою ще залишаються живі метелики та небесні ліхтарики. Як на мене, то останні цілком можуть замінити традиційний феєрверк, що вже не викликає подиву. Та й коштують десь приблизно так само. В нічному небі вони будуть виглядати романтично та захоплююче, нагадуючи світлячків.

Хоча небесні вогники популярні у нас не так вже й давно, їхня історія починається ще з часів правління імператора у Китаї. Тоді їх використовували у військових цілях як сигнальні пристрої. Згодом небесні ліхтарики почали пускати в небо звичайні люди, вірячи, що вони принесуть їм щастя, душевний спокій. А якщо загадати бажання і відпустити ліхтарик в небо, то воно обов’язково збудеться.

З часом традицію запалювати та відпускати в небо живі вогники перейняли інші народи та почали використовувати їх під час релігійних подій, фестивалів та національних свят.

Колись вони виглядали так: бамбуковий каркас, промаслений рисовий папір та віск (горюча частина). В наш час їх виготовляють з дешевших матеріалів, забарвлюючи в різні кольори. Щоб довго милуватися видовищем, ліхтарики мають висоту більше метра. Різною може бути і форма: у вигляді серця, циліндра або кулі. Можна також щось написати: ім’я, привітання чи фірмовий логотип. Все залежить від вашої фантазії та бажань.

Великою перевагою літаючих вогників є те, що їх можна пускати в небо, як вночі, так і вдень. Якщо вирішили пустити ліхтарики вдень, то обирайте яскраві кольори (червоний, рожевий), так їх краще видно. Для ночі колір не має значення. Крім цього, небесні вогники прості та безпечні у користуванні. Виготовляють їх з екологічно чистих матеріалів, які не забруднюють навколишнє середовище. На тривалість польоту впливають погодні умови, але триває він не менше, ніж 15 хвилин.

Гарно виглядає, коли в небо пускають багато вогників, але також можна замовити одне велике серце на двох. Романтично та оригінально.

Категорія: Організація свята | Переглядів: 2646 | Додав: Admin | Теги: небесні ліхтарики, небесні вогники | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
Admin 12.06.2011 23:05
Сайт Наречена не займається продажем жодної продукції. Ми тільки доносимо до користувачів інформацію.
Аватар відсутній
Ольга 06.06.2011 22:59
Мене цікавить теж саме питання! Скільки ліхтарики коштують і де їх можна придбати?
Дякую за відповідь заздалегідь!
Аватар відсутній
Андрій 11.05.2011 18:19
якшо можливО, який термін, ціна, як можна з вами зв*язатися...!!
Аватар відсутній
Андрій 11.05.2011 18:15
у вас можливо заказати ці ліхтарики?
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"